Workshops


Als je op deze pagina terecht bent gekomen, zul je waarschijnlijk al weten wie ik ben. Kim Roufs, 36 lentes jong en woon in Heel, 10 minuutjes van Roermond (Limburg) samen met man en ukkies ergens aan de rand van een stukje bos waar we ons heerlijk vermaken met z’n viertjes. Ik kan zo blij worden van vrienden en familie, de schaterlach van onze ukkies, een kopje koffie aan de keukentafel, de geur van lemongrass in de sauna, een mooie zonsondergang, een glimlach van een vreemde, onverwachte etentjes met carpaccio of een foto die precies zo uitpakt als hoe ik ‘m in gedachten had.

Ik combineer het gezinsleven met mijn fulltime job als bruids- en bedrijfsfotograaf en richt me sinds dit jaar meer op het overdagen van mijn kennis. Yes, je leest het goed, ik ga je meenemen in mijn wereld van fotografie en ga alle kennis en ervaringen die ik in het afgelopen decennium heb opgedaan delen met je.

 

Dit jaar is het precies 10 jaar geleden dat ik naar de Kamer van Koophandel stapte en me inschreef als Kim Fotografeert. Net afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht, met een passie voor fotografie EN met een deeltijd baan bij Het Huis voor de Kunsten Limburg, maakte ik de eerste ambitieuze stap richting het (creatief) ZZP-er schap. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

De afgelopen 10 jaar zijn een creatieve rollercoaster geweest; een lange weg van hard werken, weinig vrije tijd, veel investeren, maar vooral heel veel genieten! Enthousiasme, discipline, passie voor het vak en gedrevenheid is wat me heeft gebracht tot waar ik als persoon en als fotografe nu sta en dat gun ik jou ook! In de loop der jaren heb ik veel waardevolle contacten gelegd en een gevarieerd portfolio opgebouwd waar ik trots op ben! Juist die diversiteit maakt mijn werk zo ontzettend gaaf en dat wil ik ook aan anderen over brengen.

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan toffe workshops om ze begin mei te kunnen lanceren (denk o.a. aan ‘Fotografie en beeldbewerking met je smartphone’, ‘Contentcreatie voor je socials’, ‘Interieurfotografie’, ‘Bruidsfotografie’, ‘Portretfotografie’ en ‘Foodfotografie’). Ik werk graag persoonlijk met mensen, hou van de interactie en de groepsdynamiek. De training‘Basisfotografie en Beeldbewerking met je smartphone’ heb ik inmiddels gedigitaliseerd. Met veel video’s en beeldmateriaal kun je de workshop online via instagram op eigen tempo, met intensieve en enthousiaste begeleiding van mij volgen. Gaaf toch! Ik heb er ontzettend veel zin in.

JA! Ik wil me opgeven voor de workshop


Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.