01 november 15

Trick or Treat- Halloween!

Net zoals bij vele anderen, begint het bij ons ook extra te kriebelen rondom 31 oktober. Halloween is een feest waarbij we alle remmen los kunnen gooien!

En wat is nou leuker dan geïnspireerd te worden, dit te delen met anderen en vervolgens in no-time een gaaf concept te voorschijn te toveren. Anja (www.anjapiranja.nl > ze tovert met Make-up en Schmink!) en ik houden ervan! En niet alleen Anja en ik…. Claire regelde meteen een middagje vrij en was meteen superenthousiast. Met haar enorme bos haar, sprekende ogen en flinke dosis enthousiasme was ze het perfecte model voor deze shoot!
‘JA, zeker doe ik mee! Waar moet ik zijn, hoe, wat, waar?’ Heerlijk! En op zoek naar props kwam Ben van de Schminkspecialist met te gekke lenzen en pearl-light make up aanzetten! ‘Dit maakt het helemaal af!’ Thanx Ben!

Wist je dat dit soort projecten ontspannend werken?
In plaats van een kopje koffie op het terras (ook helemaal niet verkeerd ;)), wagen Anja en ik ons aan dit soort samenwerkingen. Een enorme dosis energie krijg je ervan! Je bent niet alleen bezig met creëren, je daagt elkaar ook uit! En dat hebben we allemaal wel eens nodig op z’n tijd!

Happy -inspiring- Halloween!

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.