Reviews


Deze bruidsparen gingen je voor:

 

 

 

 

Daan & Elisa

‘Vanaf het eerste moment dat we Kim ontmoetten wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Wat een prachtmens! Ze zit vol geweldige ideeën en levert magnifiek werk af. Een absolute aanrader!’

 

 

 

*

 

Danique & Mattiej

 

‘Kim, een vakvrouw tot in de puntjes. Wat zijn wij ongelofelijk blij dat we voor jou gekozen hebben, om als fotografe onze bijzondere dag vast te leggen.
Een gezellige aanwezigheid op onze dag! Je was er, maar ook weer niet.
De hele dag maakte jij vanuit alle hoeken foto’s en het belangrijkste van alles; geen standaard foto’s, de foto’s waren allemaal even geweldig! Nooit hadden we gedacht dat wij zo mooi op foto konden staan, veel dingen op deze belangrijke dag zagen we zelf pas op de foto’s terug, heerlijk om hier achteraf samen van te genieten.
Zo leuk!

Dankjewel lieve Kim! Jij laat ons 6 juli 2019 weer helemaal beleven.
Je bent een TOPPER!’

 

*

 

Jip en Tonny

 

‘Voor onze trouwdag waren wij op zoek naar een fotograaf die qua stijl bij ons pastte. Na her en der op internet verschillend werk van fotograven bekeken te hebben, kwamen wij via een ander bruidspaar uit ons dorp bij Kim Fotografeert uit. We bekeken haar werk en werden hier meteen heel enthousiast van. Meteen een afspraak gepland en dit gesprek was echt heel erg fijn! We voelden de klik en dat is toch wel heel belangrijk, omdat een fotograaf vaak iemand is die je niet kent, maar wel de hele dag aanwezig is op jouw dag. Kim denkt mee in de voorbereiding en is heel open. Tijdens de dag heeft ze heel veel leuke en super originele ideeën. De dag verliep zo natuurlijk. Je hebt gewoon niet in de gaten dat er continu iemand foto’s van je maakt en dat is zo fijn, waardoor je veel mooie, spontane foto’s krijgt. Kim weet precies die momenten vast te leggen die er toe doen op zo’n dag. Een knuffel, een emotie, een grappig moment. Ze ziet het allemaal!

Kim, wat hebben wij genoten van jouw aanwezigheid. Wat ben jij een positief persoon met energie, kracht en vrolijkheid. Je luistert goed en leeft je in het bruidspaar in. Hierdoor weet jij precies waar wij behoefte aan hebben. Fijn om jou erbij te hebben en de foto’s van onze dag zijn echt GEWELDIG!!!! Wauw, wauw, wauw… Nog iedere dag kijk ik foto’s terug en krijg ik weer heimwee naar onze dag! Alleen maar lof en liefde voor jou! Dankjewel.’

 

 

 

*


Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.