Trouwen in Limburg – Luuk en Rowie


Het sprookje van Luuk & Rowie

Er was eens…..  een meisje genaamd Rowie die al wist dat Luuk haar prins op het witte paard was toen ze hem ontmoette op 16- jarige leeftijd. De vonk sloeg meteen over, maar toch kregen ze pas een paar jaar later een relatie. Toen Luuk haar met Kerst 2017 kwam halen in een koets met een paard grapte ze nog dat iedereen wel zou denken dat hij haar ten huwelijk ging vragen. Haar droom kwam uit toen hij even later ook daadwerkelijk op de knieën ging.

Anderhalf jaar plannen en een hoop voorpret gingen vooraf aan hun grote dag. Op 17 mei 2019 was het zover en hadden ze hun sprookjes bruiloft op Kasteel Groot Buggenum.

 

Intens genieten

Ze trouwden op deze super romantische locatie waar Rowie aan de arm van haar vader met de schattige bruidskindjes voorop via een prachtigeentrée naar binnenliep door een haag van familie en vrienden. Daar zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. “Dat is een van mijn meest favoriete momenten van de dag” vertelt Rowie.

“We hebben onze geloften de avond voor de bruiloft thuis tegen elkaar uitgesproken. Dit was echt een intiem moment dat we met z’n tweeën wilden doen”

Als je aan het bruidspaar vraagt welk onderdeel van de dag wel langer had mogen duren, kunnen ze niet kiezen. “Eigenlijk had de hele dag wel langer mogen duren. Het is echt voorbij gevlogen! We hebben van begin tot eind intens genoten en zouden deze dag zo weer over willen doen.

Het is zo overweldigend om alle mensen om je heen te hebben waar je het meeste om geeft”

  

Foto’s

Na het ja-woord in de trouwkamer van het kasteel hebben ze getoast met de gasten en de taart (van O MY PIE )aangesneden, hierna zijn ze foto’s gaan maken met Kim.

Ze volgen Kim en haar werk al jaren en het eerste verjaardagscadeautje van Luuk voor Rowie was een fotoshoot door Kim. Een van deze foto’s hangt nog steeds boven hun bed dus ze vonden het heel speciaal dat zij er ook bij was op hun droombruiloft. “Kim is super gezellig, gewoon een hele fijne vrouw om om je heen te hebben. Ze stelt je enorm op het gemak waardoor er veel gelachen wordt en er veel mooie spontane foto’s worden gemaakt. Kim is heel enthousiast en staat overal voor open. Ze is een echte professional en alles is tot in de puntjes geregeld. We zijn natuurlijk ontzettend blij met de prachtige foto’s!”

 

Yes to The Dress

Rowie vertelt over haar jurk: “Ik vond eigenlijk verschillende stijlen wel leuk”. Ik maakte er een dagje van om naar Koonings te gaan in Deurne (waar ook Say Yes to the Dress wordt opgenomen) met een van mijn getuigen, mijn bruidsmeisje,moeder en schoonmoeder. In eerste instantie kon ik mijn jurk niet vinden en was ik een beetje teleurgesteld. Toen kwamen ze uiteindelijk nog met één jurk die helemaal anders was dan die ik tot dan toe had gepast. Toen ik die aandeed kwamen de tranen, bij mij en ook bij mijn gezelschap. Dit was ‘m.”

 

Aan tafel

Tijdens het diner dat verzorgd werd door Paul Daamen catering op het kasteel werd al een video getoond van de dag tot nu toe. Ze hadden namelijk een videograaf cadeau (Eightynine) gekregen van hun vrienden die hun hele dag tot dan toe al had vastgelegd. De sfeer en de aankleding was heel puur met veel wit, goud en groen. De bloemen waren van Groenatelier Joyce Wilms.

 

Party-time

 “Voor het feest hebben we gekozen voor Beachclub Degreez in Panheel omdat we wel echt een hippe, jonge locatie wilden” Het hele gezelschap werd per bus naar de feestlocatie gebracht. “Het was een geweldig feest en we hebben door gefeest tot ongeveer 01:30 uur waarna wij zijn vertrokken naar Hotel het Arresthuis in Roermond voor de huwelijksnacht”

 

Emotie

“De hele dag was een aaneenschakeling van geluksmomenten en ik moest een paar keer mijn best doen om mijn tranen te bedwingen” zegt Rowie. “Ik wilde natuurlijk niet mijn mooie make-up verpesten!” (de make-up werd verzorgd door Anja Derks)

De ochtend van de bruiloft kreeg Rowie van haar moeder de trouwring van oma. Oma leefde nog toen Rowie en Luuk verloofd raakten maar heeft de bruiloft net niet meer mee mogen maken.

Luuk had het geluk dat al zijn opa’s en oma’s aanwezig konden zijn bij de bruiloft, iets dat natuurlijk ook heel uniek is.

“Als we terugdenken aan onze bruiloft voelen we ons intens gelukkig en bevooroordeeld dat wij zo’n mooie dag hebben mogen vieren met al die lieve mensen om ons heen en dat we de liefde in elkaar hebben gevonden.”

 

En ze leefden nog lang en gelukkig…

                                               

 


Meer inspiratie
Toscaanse Bruiloft

Trouwen met het ultieme vakantiegevoel in Toscane: Ruth & Leroy   Na 10 jaar samen vonden Rut...

Trouwen in Limburg – Jip en Tonny

Met de bruiloft van Jip en Tonny trapte ik afgelopen weekend het bruidsseizoen 2019 af! En hoé! Het...

Trouwen in Roermond op vrijdag de 13e, Riza en Meiran

13 april 2018, vrijdag de 13e. Ook voor Riza en Meiran, maar zij beleefden wel de gelukkigste dag va...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.