Trouwen bij Klooster Bethlehem – Jorg en Anouk


Op Koningdag 2018 trouwden Jorg en Anouk in Klooster Bethlehem. Inclusief koets met paarden, een prachtige jurk, heerlijk weer en een oranje bruidstaart!

Hoe ‘royal’ wil je het hebben? Toen ik in de vroege ochtend arriveerde, was het nog lekker rustig op de locatie. Anouk maakte zich klaar aan de ene kant van het klooster en Jorg aan de andere kant. Spannend om elkaar in korte tijd voor het eerst weer te zien. De dag begon lekker rustig met een  lunch voor de daggasten en een kort fotomoment. Jorg en Anouk gaven van de voren al aan dat het allemaal niet te formeel hoefde…. gelukkig stonden onze neuzen dezelfde kant op. Voor ons allemaal moest de ‘reportage’ vooral losjes en relaxt zijn. Dat is gelukt!

Als verrassing had Anouk de koets geregeld en zonder dat Anouk het wist hadden haar ouders geregeld dat hun hond gebracht werd voor het brengen van de ringen. Super leuk al die onverwachte momenten.

De borrel in het voorjaarszonnetje met oranje bruidstaart was heerlijk, daar kun je in april (in Nederland) alleen maar op hopen! Met een walking dinner liep de borrel over in een knalfeest met openingsdans. En natuurlijk pikt de fotograaf het stel nog even mee het veld in voor een paar mooie sunset- shots, de kers op de taart! Het was heerlijk om zo mijn koningsdag af te sluiten! Dankjewel Anouk en Jorg!

 

– Locatie / catering: Klooster Bethlehem (Hutten catering)

– Band: The Tributes

– Taart: Cake 5

– Kamerakast voor de hilarische fotozuil

– Paardenkoets: Jan en Jo Bats (www.huifkar-paardentram.nl)

– Miranda voor haar en make-up : https://www.mirandahairmake-up.nl

Ik ben ook heel blij met de mooie review op www.theperfectwedding.nl:

 

Koningsdag of niet, Kim was dolenthousiast om op deze feestdag onze nog veel grotere feestdag vast te komen leggen. Aan de koffie bij haar thuis was er meteen een goede klik. Misschien realiseerden we het ons toen nog niet zo, maar een fotograaf op je bruiloft… die moet niet alleen mooie foto’s kunnen maken, maar je moet je bij hem/haar ook op je gemak voelen. Dat ging geweldig 🙂

Tijdens de gehele dag lag Kim op de loer om mooie momenten vast te leggen. Omdat je als bruidspaar die dag toch een beetje in een ‘roes’ beleefd (@toekomstige bruidsparen: ja, dat is een cliché en ja, het is wel echt zo) is het heel fijn om op de foto’s terug te zien dat óók de gasten die dag zichtbaar genoten. We hadden beiden gedacht niet zo goed te zijn in geposeerde reportages, maar ook bij de bruidsreportage weet Kim het beste in ons naar boven te halen en komt ze met verfrissende ideeën (zet een bankstel in een weiland et voilá).

Kim heeft met de geleverde foto’s volledig aan onze verwachtingen voldaan, maar daarnaast was het ook enorm gezellig om haar er bij onze grote dag bij te hebben. Dank je wel!!


Meer inspiratie
Anke en Peter- trouwen op Kasteel Aldenghoor

BOHO-Bruiloft Stefan und Vali!

UND? Jazeker! Dit mooie Duitse stel, afkomstig uit Keulen, sprak de geloftes naar elkaar uit op Suns...

Bruiloft Laura en Pim – trouwen in Midden- Limburg

  Als je trouwt in april met 28 graden, dan kan je dag toch eigenlijk al niet meer stuk? Di...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.