Toscaanse Bruiloft


Trouwen met het ultieme vakantiegevoel in Toscane: Ruth & Leroy

 

Na 10 jaar samen vonden Ruth & Leroy het de juiste tijd om te gaan trouwen. Ruth wist altijd al dat ze dat graag in het buitenland wilde doen maar vond dat ze niet van iedereen kon verwachten om een ticket te kopen naar een ver oord

Het werd het schilderachtige Cortona in Toscane, een echte droomlocatie op een afstand van Nederland die voor iedereen goed te bereizen is.

 

Vakantiesfeer

 

De reden waarom ze graag in Italië wilden trouwen is dat ze in een intieme sfeer met 22 gasten echt het vakantiegevoel wilden creëren. En dat is gelukt! Het bruidspaar was zelf een paar dagen van tevoren aanwezig om de boel voor te bereiden en alles te versieren.

De dag voor de grote dag kwamen alle gasten aan en hebben ze heerlijk samen gegeten. Ruth en Leroy bleven net als hun gasten allemaal in de villa waar ook het trouwfeest was. Na het feest bleven de meesten nog twee dagen om samen na te genieten aan het zwembad en zo was het ultieme vakantiegevoel compleet.

 

De grote dag

 

Na het ontbijt kon iedereen zich op zijn gemak klaarmaken en daarna zag het bruidspaar elkaar voor het eerst. “De jurk was nog een hele zoektocht, dus niet zoals op tv. Ik heb wel 40 of 50 jurken aan gehad voordat ik wist welke ik wilde.” Maar het was het allemaal waard. Het gezicht van Leroy op de foto’s spreekt boekdelen. Na dit bijzondere moment zagen de gasten hun samen voor het eerst in vol ornaat.

Om 12.00 uur was de ceremonie in het stadhuis van Cortona en lazen ze beiden zelfgeschreven geloftes voor. “Dit was mijn favoriete moment” zegt Ruth. “Omdat Leroy er normaal niet zo goed in is om dingen te verwoorden verraste hij iedereen enorm met de prachtige geloftes die hij uitsprak.”

Na het jawoord hadden ze een lunch tegenover het stadhuis en daarna gingen ze foto’s maken met Kim.

“Het was een feest om Kim erbij te hebben. Zowel qua persoonlijkheid als professionele kundigheid is ze een enorme aanwinst. Dat hebben heel veel gasten ook nog gezegd dat ze zo enthousiast is en er helemaal bij paste. De foto’s zijn natuurlijk ook echt gewéldig geworden.”

 

Regen

 

Het diner ’s avonds werd onderbroeken door een enorme stortbui. Iedereen moest naar binnen. Het leverde wel een paar hele bijzondere plaatjes op, zeker toen een aantal gasten in het zwembad sprongen omdat ze toch al doorweekt waren.

“Het is wel jammer dat hierdoor het oplaten van de wensballonnen ook in het water viel. Door de regen stegen ze niet op en moesten we ze op de grond uittrappen. Maar dat is eigenlijk ook wel grappig.”

Toen het later droog werd zijn ze nog allemaal naar buiten gegaan waar ze in een soort bioscoop opstelling naar de stukjes, filmpjes en foto’s hebben gekeken die de gasten hadden voorbereid.

Het feest ging door tot in de kleine uurtjes.

Gelukkig was het in de dagen erna mooi weer en kon iedereen nog een paar dagen heerlijk nagenieten van een prachtige Italiaanse bruiloft.


Meer inspiratie
BOHO-Bruiloft Stefan und Vali!

UND? Jazeker! Dit mooie Duitse stel, afkomstig uit Keulen, sprak de geloftes naar elkaar uit op Suns...

Bruiloft Steef en Roel – Montefortino Italië

Liggend op een zonnebed in de Italiaanse bergen kwamen Roel en Steef vorig jaar op het idee om een w...

De bruiloft van Jeffrey en Loes

Neem 'een paar' busjes, een heerlijk winterzonnetje, mooie locatie, fijne mensen en HEEL veel liefde...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.