Social branding shoot in Arnhem


 

Gezond eten, meer bewegen, minder stilzitten. Ik weet het allemaal wel… En ik neem me ook regelmatig voor om wat dingen te veranderen….Maar vervolgens aan de slag gaan én het ook volhouden. Dat is wel een uitdaging. Herkenbaar, toch?

 

Dat is ook de reden dat Roel en Sabine LeefstijlLab hebben opgericht. Om mensen te inspireren en enthousiasmeren om gezond te leven. Op een leuke en speelse manier, zonder met een vingertje te wijzen. Vanaf het moment dat je LeefstijlLab volgt, bijvoorbeeld op Instagram of via hun podcast, krijg je vanzelf meer inzicht in je gedrag en direct tips om aan de slag te gaan. Zo wordt je uitgedaagd om aan de slag te gaan met challenges en krijg je allerlei feitjes en weetjes over eten, drinken en bewegen.

Toen ze mij vroegen om hen te helpen met hun branding qua foto’s, kreeg ik dan ook meteen inspiratie om aan de slag te gaan. Roel en Sabine zijn energiek en gedreven en hebben een hele duidelijke visie van wat ze willen uitdragen. Ze zijn ECHT en ‘supportieve’, en dat wilde ik vangen, samen met de kennis en kunde als achtergrond. Ik heb Roel een paar jaar geleden ook al gefotografeerd voor zijn persoonlijke website en ik vind het heel tof om te zien hoe zijn plannen zich ontwikkeld hebben. En dat hij met Sabine iemand gevonden heeft die zijn passie voor gedrag en leefstijl deelt. Al na 1 dag fotograferen voelde ik de energie van Roel (het creatieve en wetenschappelijke brein achter ‘het lab’) en Sabine (bewegingscoach). Het werkt gigantisch aanstekelijk! Ik heb de dag erna meteen al de ‘eetwissel’ toegepast 😉

 

Roel & Sabine:

Als we door de foto’s bladeren die we van Kim hebben ontvangen na de shoot, weten we weer waarom we Kim gevraagd hebben voor onze foto- branding!

De persoonlijke en eigenwijze manier van fotograferen van Kim past precies bij wat wij met LeefstijlLab willen uitstralen, zonder dat het gemaakt overkomt: plezier, enthousiasme, en een net een tikkeltje anders. We hebben Kim verteld wat we wel en niet wilden en hebben haar daarna zoveel mogelijk ‘vrij’ gelaten. Het resultaat?

Spontane foto’s die ons precies laten zien zoals we zijn. Tijdens de shoot wist Kim precies bij elke setting wanneer ze die ene foto moest maken. Die unieke foto die eruit springt en die zorgt voor talloze likes op onze feed. En zo hebben we er niet 1, niet 2…. Maar talloze!

We willen Kim dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die een fotograaf zoekt die het ‘smoelwerk’ van zijn of haar bedrijf wat extra’s geeft!

Oordeel zelf en volg Leefstijllab op instagram via @leefstijllab of kijk eens op www.leefstijllab.nl


Meer inspiratie
Avanti Hairprofessionals Haelen/Herten

Fotografie voor de nieuwe website www.kapsalonavanti.nl ...

Fotografie Eetcafé Fijn FIJN/ Apeldoorn

Eetcafé Fijn (www.eetcafefijn.nl) is gevestigd in de kelder van het Oude Raadhuis (1842) in het cen...

Hotel Voncken – Zuid-Limburg

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.