Simone en Chris – Trouwen in Amersfoort


Op 20 mei 2017 gaven Chris en Simone elkaar niet alleen het JA- woord, de getuige en vader van Chris werden tegelijkertijd betiteld tot “Lord(s) of the rings’.
Niemand had die ochtend kunnen bedenken, dat we met 5 man sterk op de autoweg in hartje centrum van Amersfoort, naar DE trouwringen zochten… Je gelooft het of niet, maar nadat Chris zich klaar had gemaakt op zijn hotelkamer heeft hij tijdens het instappen het doosje met ringen op het dak van de auto gezet om vervolgens de rest van de spullen in te laden… Nietsvermoedend weggereden, maar gelukkig werd hij door een oplettende chauffeur gewaarschuwd dat ze 100 meter eerder van het dak waren gevallen! Na een korte zoektocht waren het uiteindelijk de vader en zijn getuige die beide ringen vonden op de weg, maar je zult snappen dat het een spannende start van de dag was (en NEE, helaas zijn hier geen foto’s van gemaakt omdat ik zelf meteen de auto naast de weg heb gezet om mee te zoeken…. en JA, idd, het was mijn auto, want ik was Chris’ chauffeur šŸ˜‰

Anyway.

Zo startte de dag van Chris en Simone. En wat was ‘ie mooi!
Bij MariĆ«nhof Amersfoort (wow, wat een gave locatie) maakte Simone zich klaar om vervolgens door haar vader weggegeven te worden… Het weer zat niet helemaal mee waardoor de ceremonie binnen plaats zou vinden. Maar wat maakte het uit, de ceremonie- zaal is daar super sfeervol! Een spannend moment, want ze wisten van elkaar niet hoe ze eruit zouden zien. Nou ja, het enige dat ze van elkaars outfit wisten waren de schoenen, want die had Chris al eerder gezien omdat Simone thuis in slaap was gevallen met de schoenen op tafel. (Chris is van Duitse afkomst en daar is het traditie om als bruid de schoenen cadeau te krijgen van je schoonmoeder, leuk he?)
Na de ceremonie en bruidstaart hebben we een bewogen reportage gehad in de kloostertuin en de binnenstad van Amersfoort. Ook niet zonder slag of stoot…. tijdens het poseren in de tuin brak het touw van de hangmat, tijdens onze wandeling door de stad hebben Chris en Simone ‘mee gefeest’ met een groepje vrijgezellen en hebben ze thee gedronken in de etalage. En dat allemaal binnen een uurtje šŸ˜‰

Het diner was heerlijk en het feest begon met een liefdevolle openingsdans….
Het zal je vast opvallen bij het zien van de foto’s, maar Simone had de hele dag een smile van oor tot oor. Ze hebben beiden zichtbaar genoten (en ik dus ook).

Enjoy!

Locatie: Mariƫnhof Amersfoort
Jurk: Honeymoonshop
Pak Chris: Suit Supply
Bloemen: Jacqueline Lucas


Meer inspiratie
Bruiloft Maarten en Sanne – ‘In de wei’

Stel: je gaat trouwen 'in de wei' en vervolgens wordt er de hele dag regen voorspeld. Maar wonderbaa...

Bruiloft Ruud & Ryanne- trouwen in Limburg

Bruiloft Steef en Roel – Montefortino ItaliĆ«

Liggend op een zonnebed in de Italiaanse bergen kwamen Roel en Steef vorig jaar op het idee om een w...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.