ROOS!


Ondernemer in de spotlights: Roos Derckx van Fit en Slank (www.fitenslank.nl)

‘Als leefstijl- en voedingscoach en eigenaar van de franchise organisatie Fit & Slank is mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl. Hierbij is het van belang om zichtbaar te zijn zodat cliënten, cursisten, bedrijven en potentiële nieuwe franchisenemers weten wie ik ben, wat ik doe en welke toegevoegde waarde ik kan leveren.

Dus werd het tijd voor nieuwe foto’s! Maar aangezien ik niet zo graag in the picture sta en niet zo goed ‘plak’ op foto’s, duurde het even voordat ik Kim belde. Na ons gesprek werd ik meteen enthousiast omdat ze direct mijn wensen voor nieuwe foto’s feilloos aanvoelde: kleurrijk, persoonlijk, stralend en niet te zakelijk.

We spraken af bij restaurant Nu Nautilus  aan de Maas in Roermond. Een prachtige locatie waar eten, drinken, genieten, gezelligheid en verbinding centraal staan. Perfect voor deze fotoshoot! Toen Kim de locatie binnenkwam scande ze meteen de ruimte terwijl ze er vrolijk op los praatte hoe mooi de omgeving was en hoe prachtig de lichtinval was.

Het enthousiasme en de gedrevenheid die Kim uitstraalt is waanzinnig. Ze stelde me meteen op mijn gemak en had een scala aan ideeën. Ze nam mijn wensen mee in de fotografie, maar geeft uiteindelijk haar eigen persoonlijke twist aan de foto’s. Dat maakt haar uniek. Ze heeft een scherp oog voor kleur, compositie en styling en heeft een unieke stijl. Ik ben fan van deze vakvrouw!

Lieve Kim, dank je voor de leuke, gezellig ochtend en de stralende foto’s!’


Meer inspiratie
Het podcast portret van Suzan Seegers | Over balans, de liefde en het volgen van je passie

Theatermaakster Susan Segers wilde eigenlijk kraamverzorgster worden. Of activiteitenbegeleider. Gel...

Podcast-portret van Vasco Campos | Vasco’s Haarsnijderij: kapperszaak of museum?

Hij is van Portugese komaf. Vanaf zijn 3e jaar in Roermond en wilde altijd naar de kunstacademie maa...

Het podcast-portret van Margo de Kock | Directeur van de ECI Cultuurfabriek in Roermond

‘Nou Kim, bereid je voor. Want ik vind bevallen nog makkelijker dan poseren’, zei Margo de Kock,...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.