Joes Boonen


BOEEEEEEEEEEEE roepen Josje en haar vriendje Fabi in koor…
Hun oogjes sprankelen en kijken vol verwondering naar wat er zich op de planken afspeelt…. Het is de eerste keer in het theater. DOK6 Theater in Panningen om precies te zijn.

Joes Boonen staat weer te stralen met een nieuwe voorstelling; ‘He Koe, waar ga jij naartoe?’, gebaseerd op haar eerste, eigen prentenboek. Ze haalde haar inspiratie uit het verhaal van koe Leonarda 12 die tijdens de watersnoodramp van 2021 in Echt (Limburg) in het water raakte en 100 km verderop door de brandweer -ongedeerd- uit het water gered werd. En sinds de voorstelling, lezen we dagelijks voor uit dit boek… heerlijk!

Ook deze voorstelling heeft Joes weer gaaf vormgegeven (na het succes van ‘De ridder zegt NEE’). ‘Kim, kom je ook weer foto’s maken? vraagt Joes. Heel graag! Want ik fotografeerde Joes al heel wat keren de afgelopen 10 jaar. ‘Heb je ook nog tijd voor een portret achteraf’? Natuurlijk. We maken gebruik van de setting bij Dok 6 en zelfs 10 minuten na een voorstelling ziet ze er nog fris en fruitig uit. Ik word blij van de tegenstellingen, niet alleen tussen de foto’s zelf, maar ook de kleurtegenstellingen; het diepe rood tegen het heldere blauw, dat werkt versterkend.

BOEEEEEEEE roept het publiek weer… en wederom is het een dik compliment, want een paar seconden later klinkt er een daverend applaus.
Joes is er opnieuw in geslaagd om de kinderen op een speelse manier mee te nemen in de magie van de verbeelding en fantasie. Chapeau.

Check voor meer informatie rondom de voorstelling www.joesboonen.nl


Meer inspiratie
Limburgse Zakenvrouwen 2015!

Fotografie glossy ‘Limburgse Zakenvrouwen 2015’ door Kim fotografeert! Samenwerking met: Uitg...

Business Rebel – Moniek Simons

De zin en onzin van een ‘unieke’ locatie voor je foto’s

Een van de eerste vragen die me wordt gesteld als er een branding- shoot besproken wordt; ‘Ja ma...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.