Inge en Martin – Trouwen in Limburg/ De Grote Hegge Thorn


Trouwen met een ECHTE prins, wie wil dat nou niet?
Voor Inge werd dit sprookje werkelijkheid, want op 28 april 2017 trouwde zij niet alleen met haar eerste grote jeugdliefde, maar ook met de ‘Vasteloavendj'(carnavals) prins van Heythuysen!
Decor voor dit sprookje was de Grote Hegge in Thorn, prachtige locatie, gastvrije mensen en een heerlijke sfeer. Inge: ‘We wilden een rustige dag creëren met familie en vrienden op een bijzondere locatie. Het moest speciaal, relaxt en liefdevol zijn, en dat is gelukt! (Martin’s vader woont overigens in Thailand, en is speciaal voor de bruiloft overgekomen naar Nederland).

In alle rust en met allemaal gezellige meiden om haar heen, heeft Inge zich klaargemaakt in hun eigen huis in Heythuysen. Martin was bij zijn schoonouders waar hij werd geassisteerd door zijn getuige. Pas tijdens de ceremonie zagen ze elkaar voor het eerst, voor mij als fotografe superspannend, want in 1 moment komen HEEL veel verschillende emoties samen.
Na de traditionele toast op het bordes, werd er geborreld en taart gegeten. En een korte reportage in een vervallen fabriek, hebben ze lekker gedineerd waarna het feest is losgebarsten.

Klein detail: Inge had een prachtig bruidsboeket, maar heeft de halve dag zonder dat boeket rondgelopen omdat ze het overal vergat. Zelf tijdens het entreemoment samen met haar vader bij de ceremonie (gelukkig is dat bijna niemand opgevallen 😉

Haar: Kelly Martens
Visagie: AnjapirAnja
Bruidsjurk: Koonings Deurne
Bruidspak: Mariage Geldrop
Bruidstaart: Bianca’s Taartatelier
Bloemen: Sanne Bloem & Decoratie Heythuysen
Videograaf: Jeroen Stultiens
Catering: Ria Joosten via de Grote Hegge


Meer inspiratie
Bruiloft Janneke & Bram

Het was de laatste bruiloft voor mijn verlof, en wat ben ik blij dat ik erbij mocht zijn! De bruilof...

Bruiloft Luc en Jeanine- Kasteeltje Hattem/ Roermond

Bruiloft Ruud & Ryanne- trouwen in Limburg

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.