Het Podcast- portret van Masja Endevoets | Hormooncoach


We nemen deze aflevering op in de keuken van haar prachtige -zelf gerenoveerde- woonboerderij in het pittoreske Buggenum (Midden- Limburg). En dat ze stralend voor me staat is natuurlijk niet voor niks. Zou het door haar perfecte hormoonbalans komen?

Masja is namelijk hormooncoach. Toen ze zelf PCOS bleek te hebben (hormonale disbalans), kwam ze als eerste in aanraking met hormonen en de problemen die daarmee gepaard kunnen gaan. En is de kennis die ze heeft over hormonen een voordeel als je 3 puberende kinderen hebt?

 

Haar roots liggen in Brabant, ook qua ondernemen, want dat kon haar vader als de beste. Als je iets wil in dit leven: ‘gewoon beginnen’. Als je denkt dat je iets kan, dat kun je dat ook.

 

We praten in deze aflevering over wat hormooncoaching inhoudt, het verschil van haar aanpak met die van bijvoorbeeld een dietist. Over het oeroude systeem van overleven en voortplanten.

 

Masja geeft ons een kijkje in de keuken en de dingen die ze vertelt is een feest der herkenning. Over koud douchen, bewegen in de ochtend, niet te veel koffie drinken, doelen stellen, zingeving en werkethos.  MEGA leerzaam en super inspirerend!

 

Meer info op www.masjaendevoets.nl (voor deze gloednieuwe site mocht ik de fotografie verzorgen).

Luister HIER deze aflevering en meer via Spotify!

 

Leuk weetje rondom de fotografie:

Waarom herkennen mensen zich vaak niet in een foto? Dat komt omdat we gewend zijn aan ons eigen spiegelbeeld. En een gezicht in nooit symmetrisch, waardoor we dus ineens een andere versie van onszelf zien. Spiegel je foto die een ander van je maakt maar eens. Je zult zien dat je er ineens stukken tevredener mee bent!

 

De meer dan 1000 woorden foto van Masja:

In de hal van haar boerderij hangt een IXXI met meer dan 1000 foto’s. Masja pikt er 1 uit en dat is de foto van haar bruiloft in Las Vegas. Ze kent haar man vanaf haar 13e. Altijd bij elkaar gebleven maar hadden nooit iets met trouwen. 3 jaar geleden gingen ze naar Amerika en toen was trouwen (in het Elvis kapelletje) een spontane actie. En achteraf is dat moment weer veel groter dan dat ze van te voren had kunnen inschatten.


Meer inspiratie
Het podcast portret van Suzan Seegers | Over balans, de liefde en het volgen van je passie

Theatermaakster Susan Segers wilde eigenlijk kraamverzorgster worden. Of activiteitenbegeleider. Gel...

Het podcast-portret van Margo de Kock | Directeur van de ECI Cultuurfabriek in Roermond

‘Nou Kim, bereid je voor. Want ik vind bevallen nog makkelijker dan poseren’, zei Margo de Kock,...

Het podcast-portret van Dorthe Verheijden

Ze was 23/24 jaar en vond verzekeringen eigenlijk maar saai. Maar tegenwoordig wordt Dorthe Verheijd...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.