Het Podcast- Portret van Make-up Artist Anja Derks | Pixels en Poeder


Joehoeeeee ik kruip voor 1 dag in de huid van Anja; in die van make-up artist! Dat heb ik altijd al een keertje willen doen! Van pixels tot poeder en alles daar tussenin! Luister vooral deze aflevering als je meer wil horen over hoe het is om iemand van visagie te voorzien en over het leven van make- up artist Anja Derks zelf. Haar ‘artiestennaam’  Anjapiranja klinkt veelbelovend en…. dat is het ook! 😉

Iemand die met de flow meegaat, veelzijdig is, lef toont met kleur en intuïtief werkt. Haar opdrachtgever is niet per se iemand die make-up nodig heeft, maar ook fotografen, regisseurs, marketingspecialist, theatermakers, acteurs en ondernemers. In deze aflevering kom je erachter dat Anja zelfs veel meer is dan make- up artist, Anja is ontzettend creatief, meedenkend, porbleem oplossend en tijdens haar werk zorgt ze ook voor styling, regie, coaching en zorgt ze voor rust en creëert ze vertrouwen. Hoppa!

En dat heb ik aan den lijve ondervonden…. Tijdens mijn eigen fotoshoot een tijdje geleden (foto’s heb ik ook toegevoegd) kwam ik er zelf achter wat de kracht van aansturing is, de kracht van regie en dat je met hele kleine aanpassingen net wat anders neer te zetten. Dat wist ik wel, maar nu voelde ik het ook!

In podcast- aflevering 17 draaien we de rollen om. Ik ga Anja LIVE van make- up voorzien. Haar make-up koffer is als een schilderspalet vol met kleurtjes, structuurtjes en materiaaltjes, dus mijn geluk kan niet op. Tijdens deze sessie stuurt Anja me bij met tips & trics en hebben we het over roots, opleidingen, inpiratiebronnen en gebeurtenissen die een mens kan vormen en die de richting van je leven kunnen bepalen.

Het is een prachtig gesprek geworden waar we beiden trots op zijn!

 

Meer over Anja?

https://anjapiranja.nl/

 

Hier kun je meer horen en lezen over de podcast en kun je doorklikken naar je favoriete podcast- app:>>> https://app.springcast.fm/15349/17-anja-derks-make-up-artist

 

 


Meer inspiratie
Het Podcast-portret van Anne-Marie Jung | ‘Eerst lippenstift, dan potlood’

  Voor deze aflevering reed ik naar Den Haag, want daar woont Anne-Marie Jung. Een prachtige...

Het Podcast-portret van Maayke Bal | Contemporary artist

Je kunt haar absoluut niet in 1 hokje stoppen….  Kunstenaar en psycholoog Maayke Bal. En dit is o...

Het podcast-portret van Ingrid van Sloun | Born in Born

Born in Born. Dat kunnen weinig mensen zeggen.... Ik loop door Roermond met Ingrid van Sloun, een...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.