Het Podcast-portret van Ivo Joosten –


Huh?! Een podcast-aflevering in het Limburgs dialect….  why?!

Nou heel simpel; waarom niet? Of beter gezegd; ‘woarum neet?’ Ik ben zelf altijd bang dat ik mensen buiten sluit, maar blijkbaar nodigt het mensen juist uit in jouw taal. De ‘dichtbie taal’, zoals Frans Pollux het Limburgs dialect ook wel noemt . Als je bijvoorbeeld écht contact wil maken, dan gaat dat van hart tot hart het beste in je eigen taal of dialect. Ik was dus snel overtuigd 😉

En dat dankzij mijn gast voor de lens, Ivo Joosten. Ivo is een bevlogen zelfstandig ondernemer die bedrijven helpt om verhalen te vinden, te vormen en te vertellen. Een echte ‘storytell- fanaat’ bij de strategie, communicatie en presentatie van bedrijven; álles krijgt meer diepgang met verhalen. Een foto, een podcast, maar dus ook een organisatie of een merk. Verhalen maken alles persoonlijker en unieker.  Dit leidt vervolgens weer tot een beter plan of strategie. Heel duidelijk treedt hij hiermee naar buiten op zijn gloednieuwe website: ‘Staand in het nu, bouwen we dromen voor morgen, gestoeld op onze liefde voor wat was’.

Toen Ivo startte als ondernemer in 2019 was hij letterlijk en figuurlijk een ander mens dan nu. Juist door die verandering is hij misschoen wel meer zichzelf geworden. Dat ‘veranderen door jezelf te blijven’ zat al in zijn logo. En nu geeft ook zijn hele website een beter beeld van hoe hij opdrachtgevers help om vanuit de kern van hun identiteit te ontwikkelen naar een volgend hoofdstuk. Op die website kun je ook uitgebreid zijn eigen verhaal lezen. Over de reis die hij de afgelopen vijf jaar heeft mogen maken. Een periode waarin hij veel heeft geleerd, zowel in zijn werk en van het leven.

De reden dat we fotograferen bij Kasteel de Keverberg, maakt de hele cirkel rond. Het verhaal rondom de renovatie van dit project loopt als een rode draad door deze podcast-aflevering heen. Nóg meer reden dus om deze aflevering (in het Limburgs dialect!) te gaan beluisteren. Hij zit vol met mooie inzichten! Laat je me weten wat je ervan vond?

Website Ivo Joosten: https://ivojoosten.nl

De hele podcast-aflevering luister je via je favoriete podcast- app Spotify of Apple- podcasts of hier :

 


Meer inspiratie
Het podcast portret van Suzan Seegers | Over balans, de liefde en het volgen van je passie

Theatermaakster Susan Segers wilde eigenlijk kraamverzorgster worden. Of activiteitenbegeleider. Gel...

Het Podcast-portret van Anne-Marie Jung | ‘Eerst lippenstift, dan potlood’

  Voor deze aflevering reed ik naar Den Haag, want daar woont Anne-Marie Jung. Een prachtige...

De introductieaflevering van mijn eigen podcast! The BIG Why

  Ik ben dus Kim; Kim Roufs, en die achternaam heb ik gehouden toen ik trouwde met Rob in 20...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.