Het podcast- portret van Debby Kessels – Opvoeden is Teamsport


In deze aflevering spreek ik met: Debby Kessels, of eigenlijk met Debby Joris- Kessels, want ze is getrouwd.  Gelukkig is haar voornaam in beide gevallen hetzelfde 😉
Voor haar bestaat er geen ‘one size fits all’ formule, en dat blijkt in alles!

In de opvoeding van haar twee kinderen is ze blij dat ze ‘weet wat ze weet’, want hoewel ze zelf ook heus wel eens tegen dingen aanloopt, geeft haar dat echt heel veel rust. ‘Opvoeden is Teamsport’ is de naam van haar bedrijf dat ze enkele jaren gelden opstartte.  Hoewel de naam heel helder is, blijkt het in de praktijk toch soms lastig om dat teamgevoel te ervaren. Veel partijen zitten met hun handen in het haar als het gaat om de ontwikkeling van een kind. Er wordt onmacht ervaren, men is zoekende of wijst naar elkaar. Of dat nu ouders, hulpverleners of leerkrachten zijn. En dat, terwijl we allemaal maar één ding willen: een kind dat lekker in z’n vel zit!

Debby’s missie is dan ook dat échte samenwerking de manier is om kinderen zich (veilig) te laten ontwikkelen. Opvoeden is Teamsport is de verbindende factor, hulpverlener en expert. Een platform dat schotten in de jeugdzorg doorbreekt, met een duidelijke missie: verbinden en samen impact maken op de volgende generatie!

Toen ze haar eigen bedrijf startte wilde ze vooral plezier, optimisme en JOY uitstralen. Want welke problemen je ook ervaart, overal kun je mee aan de slag.
Debby weet waar ze voor staat en straalt in alles perfectie, passie, plezier en kundigheid uit. Voor professionals en hulpverleners, maar ook voor ouders. Ze is vooruitstrevend in het ondernemerschap en pakt alles aan om haar missie kracht bij te zetten. Online programma’s, een podcast (‘Moedig ouderschap’) en nu binnenkort ook een event ‘Jij bent goud waard’; en daar is ze rete-trots op! Maar…. de kracht die ze nu voelt is gegroeid in de loop der jaren. En dat gunt ze ook andere professionals in het onderwijs en de jeugdhulp. Dat ze dat gaan voelen, die persoonlijke groei, want dat helpt ouders dan ook weer.

 

‘Jij bent Goud waard’ vindt plaats op 22 februari bij Kasteel de Keverberg in Kessel. Tijdens dit event neemt ze professionals  mee in haar (groei)verhaal.  Het wordt een dag vol inspiratie en workshops; je wordt gevoed met creativiteit, en ervaringen en gaat weer naar huis vol energie.  By the way is dit event voor iedereen geschikt, want er zijn heel veel toffe workshops te volgen die op alle vakgebieden toepasbaar zijn.

Op www.opvoedenisteamsport.nl is meer informatie te vinden en kun je je inschrijven!
En superleuk dat er een kortingscode vrij is gegeven voor mijn volgers en luisteraars. Wie nog deel wil nemen aan dit toffe event ontvangt korting met de code: goud-kim.

Ik ben er zelf ook in ieder geval, want ik mag dit mooie event vastleggen!

 

 

 


Meer inspiratie
Het Podcast-portret van Bart Heesen

‘Gooi er een kwartje in en er komt een gulden uit’. Geen wonder dat dit podcast-portret maar...

Het podcast- portret van Manon Toma

‘Elimineren om te excelleren’   "Is jouw achternaam - TOMA - écht?" Die vraag krijgt...

Jaaroverzicht 2023

Wéér zo’n jaaroverzicht....... Als je er inmiddels he-le-maal genoeg van hebt, lees dan toch ev...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.