FLOW Hairsalon


In Haelen (Limburg) vind je een eigenzinnige kapperszaak, voor dames en heren, waar mensen je met passie omtoveren tot de beste versie van jezelf. Een gedreven team met aan het roer Cindy en Marjan die je adviseren welk kapsel het beste bij jou past. Daarnaast geven ze bij Flow Hairsalon advies over styling en make-up.

Ik wilde deze toppers dan ook in beeld omtoveren tot de beste versie van zichzelf. Want dat is mijn missie; dat je ook als (medewerkers in een) bedrijf kunt zeggen; YES, zo voelen we ons, zo willen we dat klanten ons zien, of zo willen we ons bedrijf op de kaart zetten. Vorige jaar fotografeerde ik ook de zaak zelf, waarin hun visuele identiteit qua styling ook heel sterk naar voren komt.

‘We hadden hoge verwachtingen, maar OMG wat heeft Kim ze overtroffen. Datgeen wat wij willen uitstralen met ons team en onze salon heeft Kim op de foto weten te zetten. 1000x dank’ , aldus FLOW.

 

ps.Wist je dat Flow Hairsalon  maar liefst met twee inzendingen is genomineerd voor de prestigieuze Coiffure Awards? Het team van Flow heeft hier samen met fotograaf Tom Spauwen, visagistes Saskia en Marjan een prachtige prestatie neergezet en dingen ze mee in de categorie ‘Consumer Award’. Leonie en Cindy hebben met hun inzendingen bijna 2000 collega’s achter zich laten liggen. Voor meer inspiratie en creativiteit kun je  FLOW Hairsalon volgen op instagram.

Nieuwsgierig naar de foto’s van de salon zelf? Klik dan hieronder op ‘meer inspiratie’.


Meer inspiratie
FLOW hairsalon- Interieur

In Haelen (Limburg) vind je een eigenzinnige kapperszaak, voor dames en heren, waar mensen je met pa...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.