De introductieaflevering van mijn eigen podcast! The BIG Why


 

Ik ben dus Kim; Kim Roufs, en die achternaam heb ik gehouden toen ik trouwde met Rob in 2015. Niet omdat ik zijn naam niet wilde aannemen, maar omdat ik in 1984 geboren ben als Kim Roufs, en me ook altijd Kim Roufs voel, als dochter van Sjra en Ine. Voor de snelle rekenaar ben ik dus 38 jaar en woon in Heel, 10 minuutjes van Roermond (Limburg) samen met Rob, Bowi en Josje onze kinderen ergens aan de rand van een stukje bos waar we ons paradijsje hebben gecreëerd. En weet je waar ik blij van wordt? Van vrienden en familie, de schaterlach van de kleintjes, een kopje koffie aan de keukentafel, de geur van lemongrass in de sauna, een mooie zonsondergang, een glimlach van een vreemde, een foto die precies zo uitpakt als hoe ik ‘m in gedachten had of onverwachte etentjes met carpaccio (HEEL veel carpaccio ;). Ik ben geen kaviaar, maar een vleesmeisje. Ik ben niet van decadentie en het klatergoud, maar meer van het authentieke. De charme van het leven zit niet in de perfecte buitenkant, maar in de innerlijke beleving. Kijk naar onze oude VW bus uit ’65. Voor menigeen een oude roestbak, maar voor ons een paraltje. Rob heeft bijna alles zelf gerestaureerd. De buitenkant oogt ruig en zit vol met schrammen, maar van binnen woont tevreden geluk. Ik vertel het liefst het authentieke verhaal, ook als de waarheid schrammen heeft en hou wel van een beetje (of ja, heel veel) zelfspot. Ik ben geen Doutzen Kroes en heb geen maatje 34, maar ik laat er geen koekje of donut voor staan. Het is zoals het is. “ik heb mijn eigen kwaliteiten’ roep ik altijd hahaha.

Ik weet dat ik als kind al het gevoel had dat er veel te weinig uren in een dag zitten….Hoewel ik echt een avondmens ben en slapen mijn hobby is, word ik OOK heel blij van opstaan om 5.00 uur s’morgens om een rondje te hardlopen, 10 minuten te mediteren en koud te douchen. Op deze manier sta ik de hele dag in de turbo stand en dat creëert 100% focus.

 

Ik combineer het gezinsleven met mijn fulltime job als fotograaf, maar omdat ik vaak onregelmatig werk, ben ik ook veel thuis en dat is heerlijk, want dat zorgt ervoor dat ik leef vanuit pure passie. De wereld is een speeltuin en ik haal eruit wat erin zit!

Dit en nog veel meer weetjes over mij hoor je in deze eerste en enige solo-aflevering!

Ga naar de website van de podcast, want daar kun je alle afleveringen met bijbehorende info en links naar de foto’s terug vinden EN kun je doorklikken naar jouw favoriete podcast- app zoals Spotify en Apple Podcasts! En als je dan toch daar bent, abonneer je dan op de ‘Meer dan 1000 woorden’ podcast zodat je voortaan alle afleveringen onder elkaar ziet en een bericht krijgt als er een nieuwe aflevering is verschenen. En wil je me echt heel blij maken? Waardeer de podcast dan met een aantal sterren of laat een eerlijke en oprechte review achter. Dit zorgt er meteen voor dat de podcast beter gevonden wordt zodat ik nog meer mensen en ondernemers kan inspireren!

 

 


Meer inspiratie
Het podcast-portret van Margo de Kock | Directeur van de ECI Cultuurfabriek in Roermond

‘Nou Kim, bereid je voor. Want ik vind bevallen nog makkelijker dan poseren’, zei Margo de Kock,...

Het podcast portret van Suzan Seegers | Over balans, de liefde en het volgen van je passie

Theatermaakster Susan Segers wilde eigenlijk kraamverzorgster worden. Of activiteitenbegeleider. Gel...

Het podcast-portret van Dorthe Verheijden

Ze was 23/24 jaar en vond verzekeringen eigenlijk maar saai. Maar tegenwoordig wordt Dorthe Verheijd...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.