Danique & Jeroen – Trouwen in Oisterwijk


Je kent ‘t misschien wel; het ‘trouwlaantje’ in hartje Oisterwijk. Een ongeveer 200m lang linden-laantje tussen de twee rijbanen van De Lind. Het is traditie dat bruidsparen onder het twee eeuwen oude linden-gewelf door naar het stadhuis lopen.
Op 3 juni 2017 liepen ook Danique en Jeroen over dit laantje naar het oude raadhuis (1899) om elkaar het JA woord te geven.

De voorbereidingen begonnen na een fantastisch huwelijksaanzoek vorig jaar in Budapest. Danique was daar voor werk, en Jeroen had het aanzoek samen met haar werkgever voorbereid. Als verrassing is hij Danique achterna gereisd en heeft hij haar in Budapest verrast met een huwelijksaanzoek. Helemaal onverwacht en daardoor superspecial!
In de tuin van Danique’s ouders begon de dag met een stralend zonnetje en broodjes van ‘t Stationneke’ (in alle rust stond Danique nog even de puntjes op de i te zetten van de versiering). Jeroen haalde haar op in een oude Ford Mustang met broer Tijmen als chauffeur.

Na de ceremonie in Oisterwijk, is het gezelschap richting Tilburg vertrokken, want daar vierden ze in het mooie Klasse Theater de rest van de dag. Ze kijken samen terug op een dag met lieve mensen, prachtig weer en heel veel liefde!

Extra leuk is dat Danique’s vriendin die in Zuid- Afrika woont, speciaal voor de bruiloft is overgekomen naar Nederland. Met haar eigen verloofde, want deze zomer gaat ze zelf trouwen!

Pak Jeroen: Ouwe Jongens Krentenbrood
Jurk Danique:, Marie-José Swolfs
Ceremonie: Raadhuis Oisterwijk
Diner en feest: Klasse Theater Tilburg


Meer inspiratie
Simone en Chris – Trouwen in Amersfoort

Op 20 mei 2017 gaven Chris en Simone elkaar niet alleen het JA- woord, de getuige en vader van Chris...

Bruiloft Paulien en Noel

In juni van dit jaar gaven Paulien en Noel elkaar het JA- woord. Helemaal in IBIZA-stijl; zelfs het ...

Bruiloft Sanne en Alexander – Noord- Holland

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.