Colette & Ruud- Trouwen in Limburg


Toen Colette en Ruud bijna 13 jaar samen waren, vroeg Ruud Colette ten huwelijk met als cadeau een teckel puppy: Billie (zie ‘m stralen op de foto)! Een MEGA verrassing voor Colette die natuurlijk volmondig “ja” zei!
Echt haast om te trouwen hadden ze nog niet, want de plicht riep; Ruud moest eerst nog op uitzending naar Mali. Ze zijn daarom eerst op hun gemak trouwlocaties gaan bekijken. De Grote Hegge vonden ze allebei super mooi; niet te ‘popperig’, beetje landelijk etc. En ideaal omdat het dicht bij hun woonplaats Wessem ligt.

Omdat Ruud bij de luchtmacht werkt is het stel getrouwd met militair ceremonieel: 6 collega’s van hem vormden een sabelwacht voorafgaand en na afloop van de ceremonie. Zelf droeg hij om die reden (overdag) ook zijn militair tenue. Superspecial natuurlijk!

Hun wens was een gezellige, relaxte dag met al hun vrienden en familie en ’s avonds een groot feest. Colette: ‘Echt heel speciaal om iedereen die je dierbaar is ‘compleet’ te hebben. En dan ook nog zulk prachtig weer erbij; we hebben super veel mazzel gehad.’

Ook het feest ’s avonds was één grote party! ‘We zeiden overdag al een paar keer tegen elkaar: dit is echt de állerleukste, mooiste dag ooit! We genieten nog steeds na!!’

(Leuk weetje: na hun bruiloft is er in de Elsevier een artikel verschenen over hun bruiloft met foto van mij. Super leuk!)

– Trouwlocatie: Kasteelhoeve de Grote Hegge, Thorn
– Bruidsjurk: ‘Pronovias’ via Amiga Bruidsmodewinkel, Breda
– Trouwpak: ROKA, Tilburg
– Haar en make-up: Anja Derks / AnjapirAnjA
– Bruidsboeket en corsages: Betsie Bloemen en Wonen, Neer
– Ontwerp oa. uitnodiging: Mevr.Knot/ Milou Curvers

Ik werd bijna verlegen van de mooie review op mijn FB pagina:
Kim heeft onze bruiloft op 10-06-2017 vastgelegd en de foto’s zijn in één woord geweldig! Nog mooier dan we gehoopt hadden; niet te geposeerd of gelikt, naar gewoon ‘zoals wij zijn’. 😉 De sfeer van die dag zó goed op beeld krijgen, echt super knap. Bovendien is het een feest om Kim erbij te hebben: ze is enthousiast, gezellig en komt telkens met verrassende ideeën die originele foto’s opleveren. Kim nogmaals bedankt dat je onze fotograaf wilde zijn, je bent de allerbeste!

Dank jullie wel, het was een feest om erbij te zijn!


Meer inspiratie
Bruiloft Luc en Jeanine- Kasteeltje Hattem/ Roermond

Bruiloft Maarten en Sanne – ‘In de wei’

Stel: je gaat trouwen 'in de wei' en vervolgens wordt er de hele dag regen voorspeld. Maar wonderbaa...

Bruiloft Steef en Roel – Montefortino Italië

Liggend op een zonnebed in de Italiaanse bergen kwamen Roel en Steef vorig jaar op het idee om een w...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.