Bruiloft Steef en Roel – Montefortino Italië


Liggend op een zonnebed in de Italiaanse bergen kwamen Roel en Steef vorig jaar op het idee om een weekend weg te gaan met hun aller- allernaasten met als hoofddoel het leven te vieren, samen een onvergetelijk weekend te hebben en dan één dag officieel te trouwen en te midden van deze mensen de liefde tussen beiden officieel te bezegelen.

Trouwen, een mooie bruiloft, feest, maar vooral het leven vieren met hun allernaaste familie en vrienden, dat was de grote droom van Roel en Steef. En dat deden ze, en wel in het prachtige Montefortino (Arcevia), Italië. Maar waarom Italie, en niet in hun eigen Amsterdam of in het Bourgondische Limburg? De passie voor het leven dat in de Italianen schuilt, het pure eten en het temperament dat zij bij zich dragen gaven de doorslag. Ook heeft Steef er een jaar gewoond tijdens haar studie fashion design, vele mooie herinneringen zijn aan dit land verbonden.

‘We wilden heel graag onze liefde bezegelen na twaalf jaar maar zagen onze dag niet meteen helemaal voor ons. Één hele dag geleefd worden en handjes schudden past niet bij ons. Voor ons betekent trouwen vooral: samenzijn met onze aller- allernaasten en het leven en de liefde vieren’.

Nieuwsgierig naar deze dag? Ik heb er een blog over geschreven >> Blog Bruiloft Steef en Roel


Meer inspiratie
Bruiloft Sam en Martijn

Sam en Martijn trouwden in het mooie Oisterwijk. Prachtig weer, super setting, mooi stel.

Déli-Verte, Saveurs du monde

(Food)Fotografie voor Déli-Verte, of zoals Mayke Verstegen het zelf noemt; de culinaire hotspot in ...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.