Bruiloft Anouk & Sander- Château Neercanne


Als fotograaf kom ik op veel verschillende plekken, maar er zijn van die locaties die echt uitblinken. Zo had ik  het voorrecht om een bruiloft te fotograferen bij het prachtige Château Neercanne in Zuid Limburg. Voor bruidsparen die niet bang zijn om buiten de gebaande paden te treden en een beetje avontuur toe te voegen aan hun grote dag, is deze locatie een absolute must.

Château Neercanne, gelegen op de grens tussen Nederland en België, straalt een unieke elegantie uit die perfect past bij koppels die iets anders willen dan de standaard trouwlocaties. Het imposante kasteel en de schitterende tuinen bieden een decor dat je zelden elders vindt. Het is de ideale setting voor stellen die op zoek zijn naar een beetje grandeur, maar ook niet vies zijn van een beetje ondeugendheid. Wat deze bruiloft zo bijzonder maakte, was niet alleen de locatie zelf, maar ook de sfeer die het bruidspaar wist te creëren. Ze kozen voor een mix van klassieke elegantie en moderne eigenzinnigheid, wat resulteerde in een viering die zowel tijdloos als uniek was. Van de ceremonie in het imposante kasteel tot het feest in de eeuwenoude grotten, elk moment was doordrenkt met de persoonlijkheid en stijl van Anouk & Sander. Zeeland meets Limburg!

Als fotograaf was het een waar genoegen om dit alles vast te leggen. Het bruidspaar daagde me uit om creatief te zijn, om het traditionele trouwfotografie-perspectief te verleggen en te spelen met unieke composities en belichting. Het resultaat was een verzameling beelden die niet alleen de liefde tussen het paar vastlegden, maar ook de geest van de locatie en de sfeer van de dag.

 


Meer inspiratie
Bruiloft Haikje en Rik

Locatie: Kasteeltje Hattem http://www.kasteeltjehattem.com/ Trouwjurk & bruidsmeisjesjurk: An...

BOHO-Bruiloft Stefan und Vali!

UND? Jazeker! Dit mooie Duitse stel, afkomstig uit Keulen, sprak de geloftes naar elkaar uit op Suns...

Bruiloft Maarten en Sanne – ‘In de wei’

Stel: je gaat trouwen 'in de wei' en vervolgens wordt er de hele dag regen voorspeld. Maar wonderbaa...

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.