Podcast


Zoals je op deze website kunt zien, is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen in de spotlights te zetten. Dankzij mijn werk als fotograaf ontmoet ik veel inspirerende mensen en dat zie ik echt als een voorrecht. Mensen met een bijzondere passie of goed verhaal. Gedreven ondernemers of mensen die zichzelf graag willen positioneren en mij inschakelen om hun beeldverhaal te vertellen.

Voorafgaand aan een fotoshoot doe ik eigenlijk weinig research, mijn inspiratie haal ik uit de gesprekken die voorafgaand en tijdens de fotoshoot plaats vinden. Je leert een mens pas echt kennen door niet alleen nieuwsgierig en oprecht te zijn, maar vooral door te LUISTEREN en de juiste vragen te stellen. Los van de vak-techniek waarmee je als fotograaf moet kunnen lezen en schrijven, vertrouw ik altijd op deze werkwijze en mijn eigen improvisatievermogen. Mijn apparatuur is slechts mijn hulpmiddel, ik fotografeer met gevoel en met OPRECHTE interesse in de persoon die voor mijn lens verschijnt. Ik groei door deze manier van werken niet alleen als fotograaf, maar vooral als mens!

Het is tijd om deze verdieping te documenteren, tijd voor een nieuwe manier van storytelling.

 

 

De ‘Meer dan 1000 woorden podcast’ 

En YES, zo is de ‘meer dan 1000 woorden’ podcast geboren! In deze podcast luister je naar gesprekken tijdens het fotograferen tussen mij en mijn gast voor de lens, gesprekken waarin ik op zoek ga naar nieuwe inzichten die mij (en dus ook de luisteraar) als mens en als ondernemer kunnen verrijken en inspireren. Want een foto mag dan wel meer dan 1000 woorden zeggen, maar de woorden die uitgewisseld worden bij de creatie ervan, kunnen veel meer, of juist iets heel iets anders zeggen. En dankzij deze podcast worden alle mooie verhalen en inzichten voor altijd gekoesterd.

Ik krijg zoveel energie van alle ontmoetingen (van ca. 30-45 min.) met oa. Suzan Seegers, Vasco Campos, Margo de Kock, , maar ook (en daar ben ik supertrots op) met Anne-Marie Jung. Neem maar eens een kijkje in mijn ‘Podcast-portfolio‘, want daarin staan alle ‘Podcast-Portretten’ met foto’s netjes onder elkaar!

 

Op de website van de podcast, kun je alle afleveringen met bijbehorende info en links naar de foto’s terug vinden EN kun je doorklikken naar jouw favoriete podcast- app zoals Spotify  en Apple Podcast! En als je dan toch daar bent, abonneer je dan op de ‘Meer dan 1000 woorden’ podcast zodat je voortaan alle afleveringen onder elkaar ziet en een bericht krijgt als er een nieuwe aflevering is verschenen. En wil je me echt heel blij maken? Waardeer de podcast dan met een aantal sterren of laat een eerlijke en oprechte review achter. Dit zorgt er meteen voor dat de podcast beter gevonden wordt zodat ik nog meer mensen en ondernemers kan inspireren!

 

 


Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.