MINISHOOTS!


Het allerlaatste MINI-SHOOT weekend van 2023
9/10 en 16/17 september 2023, Het Zuilen Kabinet Weert

 

Weet je nog? Die te gekke minisessies bij Het Zuilen Kabinet in Weert eerder dit jaar? Misschien heb je deel genomen, misschien heb je NET achter het net gevist, maar het was fantastisch! Blije mensen, top locatie en uiteindelijk heel veel mooie foto’s!

En ik heb nieuws!

Speciaal voor de feestdagen organiseer ik voor de ALLER laatste keer bij Het Zuilen Kabinet Weert deze minisessies! En wel op 9/10 september en 16/17 september.

 

De deuren voor inschrijving zijn vanaf NU geopend. Maar wacht niet te lang, want met 200+ mensen op de wachtlijst en maar 2 weekenden te plannen, schat ik dat de minisessies snel volgeboekt zullen zijn.

 

 

 

Voordat je gaat boeken, lees dan eerst even dit vooraf

 

Wat kun je verwachten als je de mini sessie boekt en hoe gaat alles in z’n werk?

 

Je krijgt van mij:

 

– Heel veel enthousiasme, toewijding en creativiteit

– Een te gekke, stoere, kleurrijke fotolocatie

– 25 min. shooten met max. 5 pers. (+ 1 huisdier is toegestaan)

145,00 EUR incl. btw, vooraf te betalen

– Inclusief 4 hoge resolutie foto’s, zelf uit de zoeken in een online galerij. Bijbestellen is mogelijk tegen 19,50 EUR per foto extra en 165,00 EUR voor 10 foto’s extra.

– Foto’s zijn binnen 4 weken klaar

 

Reserveren

Dit werkt heel eenvoudig. Ga naar het reserveringssysteem (klik HIER voor 9/10 september en HIER voor 16/17 september). De beschikbare dagen en tijden staan op de kalender aangegeven in blauw. Als je eerst op de datum klikt en daarna op het tijdslot, kun je vervolgens op ‘bevestigen’ drukken.

– Vul je gegevens in en klik vervolgens op ‘afspraak plannen’

– Let op! Je reservering is pas definitief na betaling. Zodra je de bevestigingsmail hebt ontvangen, claim je je sessie door het bedrag van 145,00 EUR (incl. btw) over te maken op rekeningnummer NL58RABO0122209990 t.n.v. Kim Roufs ovv. je naam, de gereserveerde datum + tijdstip en factuurnr. 2022055

– Hierna ontvang je de definitieve bevestiging en komt er niks meer tussen ons. Dit kan 48 uur duren, maar je kunt ervan uitgaan dat als je geboekt en betaald hebt, het tijdslot in ieder geval niet door iemand anders geclaimd kan worden.

 

Annuleren/verplaatsen

 

– Verplaatsen is mogelijk (zie link onderaan je eerste bevestigingsmail), mits er nog opties beschikbaar zijn.

– Goed weer: altijd fijn, maar het voordeel van deze locatie is dat we ook binnen kunnen fotograferen en dus altijd droog kunnen staan!

– Annuleren kan tot 72 uur van te voren kosteloos (je ontvangt de betaling retour). Tot 48 uur ontvang je 50% retour, tot 24 uur 25%. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren, ontvang je helaas niks retour.

 

 

Tot slot

– Voorafgaand aan de fotosessie ontvang je de exacte locatie, (kleding)tips en meer per mail.

 

Beste allemaal, HEEL veel succes en tot snel.

 

Kim

 

 

 


Homepage Portfolio MINISHOOTS Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.