02 oktober 22

LIVE- dag (Smartphone) fotografie in de praktijk

LIVE- dag
(Smartphone) fotografie in de praktijk
‘De basis belicht’

15 oktober 2022, Roermond

 

We leven tegenwoordig in een echte ‘plaatjesmaatschappij’ en de smartphone is bijna niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Alles is de moeite waard om vast te leggen en dit doen we dan ook massaal. Het gaat alleen niet altijd zo makkelijk als dat het soms lijkt.

 

Wil jij ook:

        – Anders leren kijken en fotograferen met je smartphone of camera, maar heb je niet zoveel met de theorie of een online training?

-Eindelijk eens die foto kunnen maken zoals je hem ook daadwerkelijk in je hoofd had?

-Dat wow- effect in je foto’s en je foto’s een extra sausje geven met beeldbewerking?

-LIVE begeleiding- en aansturing door een enthousiaste fotografe?

 

 

 

Dan heb ik goed nieuws voor je!

 

Los van de online training ‘Basisfotografie en beeldbewerking met je smartphone’ organiseer ik 15 oktober a.s. een LIVE dag! Jazeker je leest het goed, lekker praktisch aan de slag zonder theorie. Gaaf toch?

De cursus is laagdrempelig en persoonlijk. Ik wil je in deze cursus vooral anders laten kijken en denken. Ik speel open kaart met je en je kunt me vragen wat je wil! Of je nou een ondernemer bent die zijn feed wil upgraden, een gemotiveerde hobbyfotograaf, een mama die haar kinderen op een andere manier wil vastleggen, een professional of gewoon een gemotiveerde deelnemer; dit is jouw moment! Hoewel het plezier en de praktijk-ervaring voorop staat, ontvang je vooraf  als BONUS een instructiefilmpje waarin ik je de basisprincipes van fotografie kort uiteg! Het is niet verplicht om dit onder de knie te hebben, maar wel super interessant en gewoon heel leuk om te weten!

 

 

Wat gaan we doen?

Op de tofste industriële locatie van Roermond, het oude Philipsterrein, gaan we aan de slag met het maken van toffe, stoere, sprankelende foto’s!
Met een groep van maximaal 20-25 personen (VOL=VOL) gaan we onder enthousiaste begeleiding van mij (Kim Roufs) meteen aan de slag met onze smartphone (als je een camera hebt mag je die natuurlijk ook meenemen, maar zorg ervoor dat je wel weet waar al je functies zitten). De ochtend- groep start van 09.30 tot 12.30 uur  uur en na de lunch start de middag-groep van 14.00 tot 17.00 uur.

Tijdens het fotograferen is er ruimte om vragen te stellen over de theorie. En wat is nou fijner om deze kennis  meteen te kunnen omzetten naar de praktijk!
Na een koffie/thee pauze (met vlaai, yes!) is er ruimte voor de nabewerking. In de info mail die je ontvangt kun je lezen welke bewerkings-app je hiervoor kunt installeren. Ik geef je ter plekke handige tips en trics voor het pimpen van je gemaakte foto’s!

 

Kortom:

-3 uur alleen maar praktisch bezig zijn

-max. 20-25 pers (VOL= VOL)

-Fotograferen onder begeleiding van een enthousiaste fotografe (Kim Roufs)

-Laagdrempelig en voor iedereen! Geen specifieke kennis vereist.

-In groepsverband leren van elkaar

-Vraag- en antwoord over de theorie (tijdens het fotograferen)

-Direct de geschoten beelden nabewerken

-En niet te vergeten: vlaai met koffie of thee!

-Deelname-kosten zijn 47,00 EUR

 

 

Inschrijven kan HIER. Je deelname is pas definitief na betaling, de instructies lees je op de reserverings- pagina. Hierna ontvang je de definitieve bevestiging MET alle informatie op een rijtje + een BONUS instructiefilmpje met alle basisprincipes van fotografie kort uitgelegd en komt er niks meer tussen ons. Dit kan 24 uur duren, maar je kunt ervan uitgaan dat als je geboekt en betaald hebt, je plekin ieder geval niet door iemand anders geclaimd kan worden.Ik hoop je op 15 oktober a.s. LIVE te mogen ontmoeten zodat ik je kan inspireren en enthousiasmeren! Ik kijk er nu al naar uit.

Groetjes Kim

 

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.