30 december 19

‘Little big things’ > 2019

 

‘Enjoy the little things in life. One day you’ll look back and realize they were the big things’

 

Het einde van 2019 komt in zicht. Het was voor mij persoonlijk, maar ook op fotografisch vlak, een heel bijzonder, veelzijdig, spannend en magisch jaar.

 

Om te beginnen komen Rob en ik er in maart achter dat we ons 2e wondertje verwachten  (onze prachtige, gezonde dochter Josje is op 5 december j.l. geboren).

Precies  in deze tijd liepen we ook tegen ons huidige huis aan (zo simple liep het helaas niet, maar het klinkt wel leuk 😉

We wisten toen al; ai ai ai, als alles goed en voorspoedig gaat lopen, krijgen we het er druk mee dit jaar. En zo geschiedde. Op 10 november schreef ik in een FB post:

 

Status baby nr. 2:

 

– 37 weken zwanger

– baby to do lijst bijna af

– huis ver- en gekocht, verhuisd en gesetteld

– werk afgerond

– uitgerust

– foto’s laten maken

 

 

Ik kan in meer dan hierboven opgesomde opzichten zeggen: ‘Yes we did it. Carpe Diem, het komt zoals het komt, we zijn er klaar voor.’

 

Klinkt simpel he? Zo achteraf. Overzichtelijk ook, zo puntsgewijs. Mag ik je meenemen langs mijn andere highlights, mooie opdrachten, fijne bruiloften, spannende periodes en magische momenten in woord en in beeld? Be my guest!

 

Allereerst herinner ik mezelf aan mijn doelstelling aan het begin van het jaar.

‘Vooral verhalen blijven vertellen en bewustere keuzes maken zodat ik altijd 100% te geven heb. JA is echt meer waard als je vaker NEE zegt. Dit heb ik vooral ervaren tijdens de bruiloften (ondanks mijn steeds dikker wordende buik) en de bevestiging van koppels achteraf. Wat ben ik blij dat ik op deze manier een betekenisvolle rol kan spelen in het leven van anderen.  De kus, de bloemen en de taart is belangrijk, maar al die momenten ertussen, die maken je weddingstory uniek. Ik heb ook dit seizoen weer de allerleukste stellen mogen volgen op hun grootste dag. Dank jullie wel lovebirds voor deze mooie verhalen die eigenlijk al beginnen tijdens de kennismaking bij mij aan de keukentafel. Ik heb genoten ‘to the max’ en mede dankzij de hulp van second shooter Janou, ben ik tot het einde door kunnen gaan. We hebben het super gehad samen en stiekem zal ik haar een beetje missen in seizoen 2020.

 

>> Ga naar de ‘weddingstories 2019’ highlights 

 

Blij ben ik ook  met de fijne samenwerking met KIT en James Robinson. We zitten zo op 1 lijn qua mindset en smaak. Er zijn dit jaar weer heel wat mooie bedrijven voorbij gekomen die hun huisstijl, website, drukwerk of fotografie hebben laten restylen, of zich hebben laten adviseren over een marketingplan of online strategie.

Extra bijzonder vond ik dit jaar de covershoot samen met Suzan Seegers voor het theatermagazine van Oranjerie Roermond of de shoot voor het mooiste B&B van Roermond en omstreken: B&B NO10. Verder zag ik dankzij MKLRS  ook dit jaar weer de allervetste huizen en interieurs van Roermond.

 

Vorig jaar besloot ik dus ‘gewoon’ Kim te blijven.  Maar hoe doe je dat in een tijd waarin je van alle kanten geinspireerd en beinvloed wordt, zowel prive als zakelijk? Een tijd waarin het zoeken en vinden van balans een extra taak op zich is? Wanneer weet je of alle dingen die belangrijk voor je zijn ook de juiste (hoeveelheid) aandacht krijgen?

Het is heerlijk om over dit soort dingen te kunnen sparren met mede-ondernemers in een maandelijks samen -zijn. De ladies in ons ‘Top-10’ groepje hebben ieder een eigen visie op bovenstaande waardoor we elkaar versterken in wie we zijn en wat we doen.

 

‘ Remember, if you play small, you stay small’ – Mrs. Mucha

 

 

Ik kan zo blij en gelukkig worden van een kopje koffie aan de keukentafel, de geur van lemongrass in de sauna, een mooie zonsondergang, een glimlach van een vreemde, onverwachte etentjes met carpaccio, een foto die precies zo uitpakt als hoe ik ‘m in gedachten had of het schaterlachje van Bowi als ‘ie ‘s morgens bij ons in bed springt.

Ik ben een gelukkig mens met familie en vrienden om ons heen die onze situatie (ons ‘verhaal’) begrijpen en respecteren en ons – daar waar nodig- ontlasten en ondersteunen. Wat heb je dan eigenlijk nog meer nodig?

 

Terugblikkend op 2019, met een gezonde baby in m’n armen, een tevreden kleuter slapend in zijn ‘grote’ bed en een trotse hubby naast me op de bank denk ik:

 

‘Enjoy the little things in life. They REALLY are the BIG things’

 

Lieve allemaal; Ik wens jullie een liefdevol, sprankelend en gezond 2020! Hou van elkaar en maak elkaar blij met de kleine dingen….

 

xKim

 

ps. Mocht je de link naar de ‘weddingstories 2019’ gemist hebben: hier kun je nog een keer klikken!

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.