03 maart 15

Kim Roufs

Eigenzinnig • anders • verfrissend, dat is Kim!

Kim Roufs (36) is de drijvende kracht achter Kim fotografeert. Na het afronden van haar studie kunstgeschiedenis en filmwetenschappen heeft ze verschillende banen gehad in de communicatiebranche. Uiteindelijk gaven de verschillende elementen van haar studie/werk en haar passie voor fotografie de doorslag om in oktober 2010 een eigen bedrijf te starten. Door diverse elementen samen te voegen zorgt ze ervoor dat haar beelden karakteristieke foto’s worden. Enerzijds zwart-wit, ingetogen en met veel contrast, anderzijds kleurrijk, fris en uitbundig. Kim fotografeert is daarom meer dan alleen een leuke foto. De beleving van de shoot is minstens zo belangrijk. Hierbij zijn interactie, beweging, spontaniteit en enthousiasme de belangrijkste kernfactoren.

Deze visie is ook verwerkt in de (nieuwe)website. Naast veel (groot) beeldmateriaal kun je nu het verhaal achter de fotoshoot terugvinden. Er zullen regelmatig ‘tips en tricks’ gegeven worden en kun je middels het BLOG nieuws, activiteiten en reviews over andere foto’s en/of foto-gerelateerde onderwerpen volgen. En last but not least: Kim is dol op quotes!

Ben je geïnspireerd? Deel het met anderen! Met een handige share-tool voor social media kun je anderen informeren en laten weten wat je ervan vindt.

Kim wenst je een inspirerend bezoek aan deze website toe! See ya!

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.