12 maart 16

Inzending Coiffure Award 2016

Het is bijna zover; de bekendmaking van de genomineerden voor de Coiffure Award komt eraan! Nog anderhalve week…. 18 maart is het N-day! Kim fotografeert heeft de foto’s mogen maken voor de inzending van Cindy Gijsen van Avanti Hairprofessionals! Wat een superleuke samenwerking was dit!

Wat is de Coiffure Award eigenlijk? Schwarzkopf Professional en Vakmagazine Coiffure hebben in 1992 gezamenlijk de Coiffure Award opgezet. In deze onafhankelijke haarmodefotografiewedstrijd strijden de beste kappers van Nederland om de felbegeerde Coiffure Awards. Alle inzendingen worden door een deskundige jury beoordeeld op de juiste combinatie van het modebeeld. Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. De meer dan tweeduizend inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury (www.coiffureaward.nl).

Alle jureringen hebben plaatsgevonden. Vanaf vrijdag 11 maart mochten we de ingezonden foto’s publiceren en posten. Een week later, op vrijdag de 18e, worden de genomineerden bekend gemaakt. Alle deelnemers ontvangen op die dag een brief, waarin staat of we wel of niet genomineerd zijn voor de Coiffure Award 2016. De spanning loopt op!

Fotografie: Kim Roufs www.kimfotografeert.nl
Visagie: Saskia Vaessen MOOI skin en make-up Horn
Locatie: Kasteel Aldenghoor Haelen
Kapsel en styling: Cindy Gijsen
Assistente: Leonie Keijzers

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.