14 november 16

Inzending Bruidsfoto Award 2017

Het duurt nog even voordat de nominaties bekend worden gemaakt (januari 2017), maar ik wil mijn inzending voor de Bruidsfoto Award 2017 alvast met jullie delen…

De verkiezing Bruidsfoto & Film Award heeft als doel om de nieuwste bruidsfoto- en filmtrends te laten zien en bruidsparen kennis te laten maken met professionele bruidsfotografen en – filmmakers. Om later met veel liefde en plezier terug te kijken op de mooiste dag van hun leven, is het natuurlijk belangrijk dat deze professioneel op en in beeld wordt vastgelegd.

Uit alle geaccepteerde inzendingen nomineert de vakjury per fotocategorie 10 foto’s en 5 films. Jurering van de inzendingen geschiedt aan de hand van het juryprotocol waarin onder andere is opgenomen:
– eerste indruk / impact
– het verhaal in de foto/film / het gevoel en de emotie in de foto/film
– creativiteit / originaliteit
– authenticiteit / verfrissende benadering
– spanning / dynamiek: de dominante factor in de foto/film / het moment
(bron:www.bruidsfotoaward.nl)

Met alle te gekke bruidsparen en bruiloften van afgelopen jaar kun je je dus voorstellen dat de keuze ‘a hell of a job’ was. Want hoewel elk beeld voor het bruidspaar vol emotie zit en dus elke foto voor mij de moeite waard is, voldoet niet elke foto aan bovenstaande eisen.
Dus nu: duimen maar en op naar seizoen 2017!

>>> Ga naar inzending <<<<

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.