29 maart 15

Hoi ik ben Jule!

Voor degene die mij nog niet kennen, ik ben Jule. Een 23-jarige levensgenieter wonende in het mooie Echt. Vanaf januari 2014 werk ik als fotografe bij Kim Fotografeert en sinds kort loop ik hier ook stage. Mijn liefde voor fotografie is niet zomaar uit de lucht komen vallen, vanaf jongsafaan ben ik al gek op camera’s, mooie beelden en alles wat hier mee te maken heeft. In 2007 heb ik m’n eerste spiegelreflex gekocht en vanaf toen ging een wereld voor mij open. Tijdens mijn studie International Event- Music & Entertainment Studies zijn mijn visuele ‘skills’ dan ook goed van pas gekomen!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om foto’s te ‘manipuleren’ op Photoshop, met andere woorden; een foto op een bepaalde manier bewerken dat deze een surreël, mysterieus tintje krijgt. Naast m’n passie voor beeld ben ik dol op de Nederlandse Antillen. De mensen, de cultuur, de stranden, het weer en natuurlijk de fotogenieke omgeving: I love it!

Van al die droomwerelden nu even terug naar de realiteit ☺ Ik ben in februari met mijn afstudeersstage begonnen bij Kim Fotografeert! Naast het meedraaien schrijf ik momenteel mijn scriptie met als onderwerp ‘het online imago van Kim Fotografeert’. De doelgroep zijn de bestaande klanten van Kim Fotografeert, in de leeftijd van 18 tot 55 jaar. Naast dat dit een erg bruikbaar onderzoek is, vind ik het zelf ook een superleuk onderwerp om te onderzoeken.
Het online imago…. Wat is dit eigenlijk? Hoe kijk je tegen de nieuwe website aan en voldoet dit aan je verwachtingen? Hier wil ik achter komen door kwalitatief en kwantitatief onderzoek te doen. Wat makkelijker gezegd; ik houd binnenkort een online enquête en tevens enkele interviews. Met jullie hulp een piece of cake 😉 ! Houd de website en de facebook van Kim Fotografeert in de gaten, hier zal snel meer informatie op verschijnen……
Tot snel!! X
Jule

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.