Weet je nog? Die te gekke shoots bij Het Zuilen Kabinet in Weert vorig jaar, of bij Weerstand in 2022, maar ook tussen de Bloesem in 2021? Misschien heb je deel genomen, misschien heb je NET achter het net gevist, maar het was fantastisch! Blije mensen, veel gezelligheid, top locatie en heel veel mooie foto’s!

Slechts 1  keer per jaar organiseer ik hét shoot-event voor JOU! Want jij bent diegene die voor zichzelf, met zijn of haar gezin, voor de kinderen of geliefde op zoek is naar dat WAUW- effect in de eindresultaten. Die geen 13-in-een-dozijn- foto’s wil en graag het randje durft op te zoeken voor foto’s met pit! En YES, dan bij je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Kim en ik ben die eigenzinnige art-director, die enthousiaste fotografe die jou uitdaagt het spontaanste uit je fotoshoot te halen!

En dat allemaal in een half uurtje! Niet urenlang met pijn in je kaken ‘lachen naar het vogeltje’, maar een korte energie-boost, een frisse wind, enthousiaste aansturing, ongedwongen interactie, oog voor detail en spontaniteit. Vooraf hartelijke ontvangst, achteraf een hapje en een drankje; wat wil je nog meer!

 

 

 

>>>>>>>>>> De inschrijvingen voor deel 2 op 9 & 10 mei 2024 bij de industrieel locatie  L’ Authentique in Echt staan nu open! <<<<<<<<<<<<

 

Je krijgt van mij:

– Heel veel enthousiasme, toewijding en creativiteit

– Een te gekke fotolocatie: l’Authentique in Echt

– 25 min. shooten met max. 5 pers. (géén huisdieren toegestaan)

155,00 EUR incl. btw, vooraf te betalen

– Inclusief 4 hoge resolutie foto’s, zelf uit de zoeken in een online galerij. Bijbestellen is mogelijk tegen 22,50 EUR per foto extra en 185,00 EUR voor 10 foto’s extra.

– Foto’s zijn binnen 4 weken klaar

 

Reserveren

Dit werkt heel eenvoudig. Ga naar het reserveringssysteem: klik HIER. De beschikbare dagen en tijden staan op de kalender aangegeven in blauw. Als je eerst op de datum klikt en daarna op het tijdslot, kun je vervolgens op ‘bevestigen’ drukken.

– Vul je gegevens in en klik vervolgens op ‘afspraak plannen’

– Let op! Je reservering is pas definitief na betaling. Zodra je de bevestigingsmail hebt ontvangen, claim je je sessie door het bedrag van 155,00 EUR (incl. btw) over te maken op rekeningnummer NL58RABO0122209990 t.n.v. Kim Roufs ovv. je naam, de gereserveerde datum + tijdstip en factuurnr. 2024038

– Je kunt ervan uitgaan dat als je geboekt en betaald hebt, het tijdslot in ieder geval niet door iemand anders geclaimd kan worden.

 

Annuleren/verplaatsen

– Verplaatsen is mogelijk (zie link onderaan je bevestigingsmail), mits er nog opties beschikbaar zijn.

– De FOTO FESTA  kán geannuleerd worden bij bijvoorbeeld ziekt. Je ontvangt je aanbetaling terug.

– Annuleren kan tot 72 uur van te voren kosteloos (je ontvangt de betaling retour). Tot 48 uur van te voren ontvang je 50% retour en 24 uur van te voren 25%. Alles korter dan 24 uur kan ik helaas niks retour storten, want dan krijg ik je plek niet meer opgevuld.

Tot slot

– In dagen voorafgaand aan de fotosessie, ontvang je de exacte locatie, (kleding)tips en meer per mail.

Beste allemaal, HEEL veel succes en tot snel

 

 

 

 

 

“Je hebt Sinterklaas, moederdag, pasen EN de jaarlijkse fotoshoot van Kim die ik graag als traditie wil voortzetten!.”

MAUD.

 

 

Kim

 

 

 


Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.