Weet je nog? Die te gekke shoots bij Het Zuilen Kabinet in Weert vorig jaar, of bij Weerstand in 2022, maar ook tussen de Bloesem in 2021? Misschien heb je deel genomen, misschien heb je NET achter het net gevist, maar het was fantastisch! Blije mensen, veel gezelligheid, top locatie en heel veel mooie foto’s!

Slechts 1  keer per jaar organiseer ik hét shoot-event voor JOU! Want jij bent diegene die voor zichzelf, met zijn of haar gezin, voor de kinderen of geliefde op zoek is naar dat WAUW- effect in de eindresultaten. Die geen 13-in-een-dozijn- foto’s wil en graag het randje durft op te zoeken voor foto’s met pit! En YES, dan bij je bij mij aan het juiste adres. Ik ben Kim en ik ben die eigenzinnige art-director, die enthousiaste fotografe die jou uitdaagt het spontaanste uit je fotoshoot te halen!

En dat allemaal in een half uurtje! Niet urenlang met pijn in je kaken ‘lachen naar het vogeltje’, maar een korte energie-boost, een frisse wind, enthousiaste aansturing, ongedwongen interactie, oog voor detail en spontaniteit. Vooraf hartelijke ontvangst, achteraf een hapje en een drankje; wat wil je nog meer!

 

Dit jaar zal de het FOTO FESTA- event plaats vinden ergens tussen 13 en 20 april 2024 EN/OF 9,10 en 11 mei 2024.  Definitieve data zijn afhankelijk van de locatie (Midden- Limburg), dus kunnen nog veranderen!

 

De inschrijvingen voor de wachtlijst gaan vanaf NU van start.  Heb je interesse schrijf je dan zéker alvast is, want je zit nergens aan vast, maar je ontvangt als eerste alle informatie over data, locatie én moment van boeken! Zo ben je (bijna) verzekerd van een plekje, want voorgaande jaren waren alle plekken binnen 10 minuten vergeven! Je ontvangt alleen een bevestiging dat je bent ingeschreven voor de wachtlijst, de komende weken houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

 

 

Schrijf je hier in!

* indicates required

 

Wat krijg je van mij?

 

– Heel veel enthousiasme, toewijding en creativiteit

– Een te gekke, kleurrijke fotolocatie

– 25 min. shooten met max. 5 pers.

155,00 EUR incl. btw, vooraf te betalen

– Inclusief 4 hoge resolutie foto’s, zelf uit de zoeken in een online galerij.

– Foto’s zijn binnen 4 weken klaar

 

 

“Je hebt Sinterklaas, moederdag, pasen EN de jaarlijkse fotoshoot van Kim die ik graag als traditie wil voortzetten!.”

MAUD.

 

Zet me op de wachtlijst!

* indicates required

Nogmaals, je ontvangt alleen een bevestiging dat je bent ingeschreven voor de wachtlijst en je zit nergens aan vast, de komende weken houd ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen en zul je meer informatie ontvangen.
Ik heb er nu alweer zin in, je hoort van mij,

 

Kim

 

 

 


Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.