14 november 16

Terug van zwangerschapsverlof!

19 juli 2016, 15.00 uur, 39 weken zwanger. Iets langer doorgewerkt dan de bedoeling was, maar het werk is af en ik klap mijn laptop dicht. Eindelijk met de voetje omhoog want de thermometer tikt inmiddels bijna 35 graden aan. VERLOF! Maar niet voor lang; precies 12 uur later om 03.00 uur ‘s nachts (bij volle maan) beginnen de weeën en de dag erna op 21 juli om 00.32 uur komt dan eindelijk onze prachtige zoon Bowi ter wereld. Wat een wonder, onbeschrijfelijk.

Er volgen 16 weken vol emoties en mooie momenten. Van voeding tot poepluier, van hielprikje tot eerste lachje en van liefdevolle kraamvisites tot dagjes uit. Kortom; honderden foto’s en telefoonkiekjes later (‘ooooo, snel een foto, dit is echt te lief’) blijkt het een periode om nooit te vergeten. Bowi is een prachtig manneke, vrolijk en actief en al helemaal gewend aan de camera 😉

En natuurlijk blijft je eigen kind het mooiste om te fotograferen, maar het is heerlijk om sinds vandaag weer voor anderen klaar te kunnen staan. Met nieuwe inspiratie en motivatie, maar vooral met veel enthousiasme en integriteit kijk ik uit om iedereen weer op de gevoelige plaat vast te leggen. En dat niet alleen. Ik kijk ook uit naar een nieuwe en spannende periode in mijn leven waarin het creatief ondernemerschap een nieuwe wending zal krijgen. Ik heb er namelijk een fantastische ‘functie’ bij: het moederschap!

ps. ik heb een kleine selectie gemaakt uit al die 946 foto’s. Klik hier

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.