09 maart 22

Anytime Fitness Benelux

Toegepaste fotografie, commerciële fotografie, werk in opdracht. Het klinkt allemaal zo abstract, saai en inspiratieloos ten opzichte van Fine art fotografie, autonoom werk of fotografie als kunst. Maar het is alle behalve dat!

Het zijn termen in de fotografie die voor mijn gevoel een beetje achterhaald zijn, want in de hedendaagse ‘plaatjesmaatschappij’ loopt alles lekker in elkaar over. Daarbij ga je steeds meer eigenheid zien bij fotografen waardoor er op ieder (opdracht)potje wel een dekseltje past. Ikzelf voel me los van dit ook meer beeldmaker dan fotograaf, werkende vanuit mijn eigen gevoel en stijl mix ik binnen elk ‘soort’ fotografie de ‘regeltjes’ door elkaar, maar houd daarbij rekening met de wensen van mijn opdrachtgever. Van food tot portret, van interieur tot exterieur.

 

 

 

Van de andere kant wil de opdrachtgever ook JOUW sausje, kennis, vaardigheden en persoonlijkheid. Hoe heerlijk is dat? Want dan kun je vanuit de vraag en doelstellingen van je opdracht(gever), je eigen lijntjes bepalen. In plaats van de lijntjes van deze opdrachtgever alleen maar te hoeven inkleuren. En dat zorgt voor PLEZIER op de werkvloer met modellen, visagisten, marketingmedewerkers en stylisten.

En hiermee koop je dus niet alleen een setje foto’s, maar ook visie, ervaring, professionaliteit, inzichten, creativiteit en gezelligheid!

> De foto’s uit deze post zijn in opdracht gemaakt voor Anytime Fitness Benelux. Ook zo’n fijne opdrachtgever waarbij de juiste mix van elementen zorgt voor een fijne sfeer op de werkvloer.

 

 

 

 

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.