24 april 20

11 mei van start: de online workshop ‘Basisfotografie en beeldbewerking met je smartphone’

Plaatjesmaatschappij

We leven tegenwoordig in een echte ‘plaatjesmaatschappij’ en (bijna) iedereen heeft wel een smartphone of camera. Alles lijkt de moeite waard om vast te leggen en dit doen we dan ook massaal. Fotografie in het dagelijks leven heeft voor mij meer te maken met zien, voelen en doen, dan met technische skills en ingewikkelde dure apparatuur. Natuurlijk lever ik als (bruids)fotograaf het liefst een kwalitatief hoogwaardig, strak, ruisloos beeld met veel pixels en dpi’s, maar dat is vooral zodat mijn klant mijn beelden op allerlei manieren kan toepassen. Van gevelbekleding en canvas boven de bank tot website-content, drukwerk en trouwalbums. De foto’s die je met je smartphone maakt hebben een heel ander doel. We maken ze als herinnering, om af te drukken op een ixxi of in een klein familiealbum. Of we maken ze voor op de socials; facebook en instagram of voor een (persoonlijke) blog. 

Laat je foto’s sprankelen!

Maar: vraag je je af waarom je foto’s niet sprankelen? Je ziet om je heen zulke mooie dingen. Die gave lichtinval, mooie twinkeling in de oogjes van je kind, de kleuren, contrasten en structuren die je met je ogen ziet komen totaal niet over op de foto. Waarom is je beeld te donker of juist te licht? Waarom is je beeld niet scherp? Aaaaaaah, wat doe je verkeerd, zo moeilijk is het toch niet?! Dat klopt! Eigenlijk is het heel eenvoudig. We moeten alleen wat meer leren zien, voelen en doen. Actie! That’s all! Dan volgt de rest vanzelf. Of ja, daar ga ik je bij helpen. Met een aantal basisregels, tips & tricks en mijn enthousiaste begeleiding ben jij straks ook trots(er) op je foto’s!

Goed nieuws, eerste online workshop gaat 11 mei a.s. al van start!

Mijn workshop ‘Basisfotografie en beeldbewerking met je smartphone’ heb ik speciaal voor jou omgezet in een online training, te volgen via Instagram of Facebook. Jazeker je leest het goed, vanuit thuis in je eigen omgeving en in je eigen tempo! De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan deze toffe workshop om ‘m medio mei te kunnen lanceren. Ik werk graag persoonlijk met mensen, houd van de interactie en de groepsdynamiek, maar helaas maken de huidige omstandigheden dit fysiek niet meer mogelijk waardoor ik alles digitaal heb gemaakt zodat je de workshop online, in eigen tempo, met intensieve begeleiding van mij, alsnog kunt volgen. Gaaf toch!

Wil je meer weten over deze toffe training? Klik dan HIER.

Wellicht zien we elkaar dan 11 mei! 

Groetjes, Kim

 

 

Homepage Portfolio FOTO FESTA Blog Podcast Info Contact Webshop

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij je telefoon om te draaien.